Myydyt taulut

Suuri taulu, korkeus 116 cm. leveys 86 cm. Akryyli/canvas-taulupohja. Kehystämätön, voi käyttää sisustustauluna tai kehystyttää. Vaikuttava taulu, jonka yksityiskohdat ei kuvassa näy taulun suuren koon vuoksi.Myyty.

Yhteistaulu Jaana Kettunen /minä. Korkeus 81 cm, leveys 65 cm. Akryyli taulu. H.550e. Mýyty.

Yksityiskohta ed. taulusta. Tässä näkyy pinnan epätasaisuus, tämä taulu on tyypillinen intuitiivinen taulu ja siinä on kymmenkunta värikerrosta. Eri kerrokset kuultavat läpi tuoden taulun pintaan eloa ja moniuloitteisuutta. Kaikkea et kerralla näe, taulu "avautuu" vähitellen eikä valokuvaan kaikkea taulussa olevaa saa näkymään. Intuitiivinen taulu näyttää katsojalleen sen mitä hänen on tarkoitus nähdä, toinen ihminen voi nähdä samassa kohdassa aivan eri asian. Tätä taulua on työstetty puolentoista vuoden ajan ja se näkyy pinnassa ja moniuloitteisuudessa .

Taulu, leveys 27cm, korkeus 35cm. h.130e. Myyty.

Myyty.

Yhteistyö Jaana Kettunen/minä. Myyty.

.

Myyty.

Tilaustaulu.

Myyty.

46x32cm. Myyty.

Yhteistyötaulu Jaana Kettunen/Marja Vidgren.

Sisustustaulu.

Yhteistyö Jaana Kettusen kanssa. 81x64cm.

Yhteistyö Jaana Kettusen kanssa 108x81cm.

Edellisestä taulusta.

Maalaan intuitiivisiä tauluja myös tilauksesta. Taulut ovat kaikki maalattu akryyliväreillä taulunpohjalle ja ovat kehystämättömiä ellei toisin mainita.Tässä albumissa olevat työt ovat myytyjä. 

  Voit tilata itsellesi tai ystävällesi lahjaksi henkilökohtaisesti tehdyn enkelitaulun. Henkilökohtaisesti tehty taulu on myös kanavointi, se tuo saajalleen viestiä jonka sanoma usein aukeaa saajalle tai valmis taulu voi "puhutella" omalla tavallaan saajansa ja ostajaa. 
Tilaustaulujen hinnat:
 
 
24x33 cm.    
       90e.
33x41 cm.           110e.
38x46cm.            140e.
73x60 cm.           370e.
60x80 cm.           500e.
73x82 cm.           650e.

Myös muita kokoja, esim. 30x30 tai 40x80cm.
Tilaustöissä voit valita haluatko vaakasuoran vai pystysuoran taulun.

Hinnat sisältävät alv:in, mahdolliset postituskulut lisätään hintaan.