Mitä nyt mieleen juolahtaa...

1-2-3-kaava

Voin ylpeydellä todeta että tämä 1-2-2-kaava on aivan itseni kehittelemä. Tai voisinko sanoa e maailmankaikkeuden kauttani kehittelemä, vaikka se voikin kuulostaa hieman mahtipontiselta.
Viis siitä, kai minäkin saan kuulostaa joskus hieman mahtipohtiselta, aina ei tarvitse olla vaatimaton, varsinkin kun on näin mahtavasta kaavasta kysymys.

Tämä kaava on parin viimeisen vuoden "opiskelun" ja kehittelyn tulos. Olen kehitellyt tätä, taas toistan sanan "maailmankaikkeuden" (vaikka se mahtipontiselta kuulostaakin), itseni ja rakkaiden asiakkaitteni kanssa (heidän siitä tietämättään.)

Tuo kaava perustuu siihen että olettamukseen ja tietoon, varmaan sellaiseen, että maailmankaikkeus, Jumala, universumi, miksi sitä haluaakaan kutsua tuo meille aina uusia mahdollisuuksia, toinen toistaan parempia, meidän ei tarvitse tyytyä ensimmäiseen, eikä toiseenkaan mahdollisuuteen, aina tulee kolmas mahdollisuus.
  
Nuo kaksi ovat usein toistensa äärilaitoja, niiden avulla saamme selville sen mitä elämäämme haluamme ja ennenkaikkea mitä emme halua ja niiden suosiollisella avustuksella saamme elämäämme kolmannen nro 3:n, vaihtoehdon joka on meille parasta. Yksinkertaisesti siitä syystä että meidän ei tarvitse tyytyä mihinkään puolittaiseen, siihen mitä 1 ja 2 edustavat, vaan meillä on oikeus ja oikeastaan velvollisuuskin vaatia itsellemme parasta mahdollista ja sitä nro. 3 tarkoittaa.

Kukaan ei varmaankaan ymmärtänyt sanaakaan siitä mitä tuossa kirjoitin joten otetaan esimerkki ihan oikeasta elämästä, vaikkapa ihmissuhteista:
Kun suhde on täyttänyt tehtävänsä, sitä seuraa (aina) valinta, jatkaako vai lähteäkö eri teille. 
Se joka valitsee eron, altistuu tälle 1-2-3-kaavalle. Kaava alkaa elää omaa elämäänsä, tuoda uusia ihmissuhteita eronneen elämään, ennemmin tai myöhemmin. 

Jossain vaiheessa elämään  tulee uusi suhde. Olkoon tämä ensimmäinen suhde ykkönen (nro1.) Ykkönen ei aina ole paras, ei ainakaan tässä kaavassa, päin vastoin. Tämä suhde on yleensä haastava, sen tarkoitus pn puhdistaa mennyttä, tuomalla samanlaista energiaa kuin mitä oli edellisessä suhteessa. Nurinkurista, myönnän. 
Jos edellisessä suhteessa on ollut ongelma vaikkapa alkoholi, se voi näyttäytyä tässäkin suhteessa. Jos ongelma on ollut uskottomuus, et voi luottaa tähänkään henkilöön jne. 

Tässä sinua testataan, ymmärrätkö ansaitsevasi parasta, tunnetko oman arvosi, vai tyydytkö johonkin joka tuo sinulle ristiriitoja, ahdistustakin, sillä siinä tämä henkilö on mies/nainen paikallaan.  Tässä suhteessa järki/tunteet kulkevat omaa tietään, toisistaan kaukana ja niiden saattaminen samalle viivalle vie aikaa-Muista aina, että asiassa kuin asiassa tunteet ovat mittari. Niin kauan kuin jokin asia tuo elämääsi iloa enemmän kuin ahdistusta, se on tarkoitettu säilytettäväksi. Kun asia ahdistaa enemmän kuin tuo iloa se on merkki irtipäästämisestä, silloin maailmankaikkeus sanoo "EI" ja siitä seuraa irrottautuminen, väistämättä, jossain vaiheessa. 

Kun tuo irrottautuminen, ainakin suurimmaksi osaksi on, onnistunut on kakkosen vuoro. Sitä ilmentää kaavassa luonnollisesti tuo nro.2. Ei paras mahdollinen tämäkään, sarjassa "riittääkö tämä sinulle?"  Jos sitä pitää edes kysyä, niin vastaus on ehkä ei. Muistathan, sinulla on oikeus vaatia itsellesi parasta, miksi tyytyisit puolittain parhaaseen kun voisit saada parempaakin?

Jotkut voivat tyytyä kakkoseen, ehkä siksi koska pelkäävät etteivät enää löydä kolmosta. Turha pelko, tottakai löytävät. Ei ole helpoin suhde tämäkään, tunteet voivat olla vielä kiinni ykkösessä vaikka suhde on jo loppunut, joten suhteessa on mukana vain puolittain. 

Kakkosessa, samoin kuin ykkösessä on hyviä puolia, mutta myös huonoja puolia. Näiden suhteiden avulla pystyt hahmottamaan itsellesi mitä haluat suhteelta ja varsinkin sen mitä et halua. Jos voisit ottaa näistä kahdesta suhteesta hyvät puolet, sivuuttaa ne mitä et halua, muokkaisit itsellesi kolmosen.  

Kolmonen on "keskitien kulkija." Ykkösen ja kakkosen hyvistä puolista muokattu. Hän on parasta sinulle, ja hän tulee elämääsi kun olet kaynyt nämä kaksi vaihetta läpi. Ykkönen ja kakkonen viitoittavat tietä kolmoselle ja numero 3 on parasta mitä voit saada. 
Minulla on tapana sanoa että aina jostain joutuu tinkimään, ei ole täydellisyyttä,  mutta se mistä joutuu tinkimään, ei ole enää oleellista ja tärkeää kolmosessa. 

Ykkösellä ja kakkosella on tarkoitus. Ne/he auttavat sinua ymmärtämään oman arvosi, sen että ansaitset parasta. Sen tehtävän ne/he suorittavat mallikkaasti ja itsestäsi riippuu kuinka pian oivallat ettei sinun tarvitse tyytyä puolittaiseen kun voit saada itsellesi parasta mahdollista. 

Tähän kaavaan 1, 2 ja kolmosiksi lasketaan henkilöt ja suhteet joilla on merkitystä tunnetasolla, ei siis jokaista tinder-treffiä tms.jotka ei ensitapaamista pidemmälle johda.Poikkeus on ihmiset jotka ovat jo oppineet tuntemaan oman arvonsa, he eivät haaskaa aikaansa sellaiseen mistä intuitio jo heti alkuunsa varoittaa. 

Tämä kaava opettaa kuuntelemaan intuitiota. Ykkösen ja kakkosen kohdalla intuitio kyllä koettaa varoittaa, mutta sitä vain ei tahdo kuunnella. Ei ehkä ole tarkoituskaan, mutta kun suhde on loppunut, voi miettiä taaksepäin, mitä intuitio sanoi alussa? En vaan kuunnellut, koska en uskonut sitä tai en halunnut uskoa. ..kyllä intuitio tietää ja tämä kaava opettaa kuuntelemaan omaa intuitiotaan. 

Tämä kaava toimii myös toisella tapaa. En itse oikein usko horoskooppeihin, jokaisesta löytyy johonkin tähtimerkkiin sopivaa, mutta testaapa tätä:

Kaksi kolmosta yhdessä on paras vaihtoehto, ykkönen ja ykkönen nounou,ykkönen ja kakkonen, ei sekään oikein toimi. Kolmonen ja ykkönen...kolme on ykköselle paras vaihtoehto, mutta koska ykkösen on vielä käytävä läpi kakkonen, ei hän välttämättä ymmärrä kolmosen ihanuutta, ei vielä ainakaan, ehkä sitten kun kakkonen on taputeltu....ymmärrätkö idean?

Tämä kaava loppuu kolmoseen, sitä voisi jatkaa vielä neloseen, mutta koska kolme on minulle tärkeä luku, päätän sen tuohon. Nelonen voisi vielä menetellä, mutta jos aletaan mennä siitä eteenpäin, voi olla vaarana jo ihmissuhteilla pelailu, ja se ei tuo hyvää pelaajalle itselleen. Voi joutua tyytymään ykköseen, koska kakkonen ja kolmonen ovat jo ymmärtäneet oman arvonsa eivätkä lankea nro 9. charmiin.

Kaava alkaa aina alusta 1-2-3, 1-2-3, loputtomiin. Se toistuu kaikessa, jos olet työssä josta et nauti, sinulle annetaan tilaisuuksia uuteen. Kuten sanoin, se mikä tuottaa ahdistusta enemmän kuin iloa, on tarkoitus jäädä taakse. Osaisimme ennustaa omaa tulevaisuutta kaikki mikäli osaisimme tulkita omia tunteitamme.

Se mikä tuottaa enemmän iloa kuin ahdistusta, se on tarkoitettu jäämään, kunnes ilo vähenee.. silloin sinulle tuodaan mahdollisuuksia siirtyä muuhun, tartutko ensimmäiseen tarjoukseen vaikka intuitio kertoisi ettei se ole sinun juttusi, uskallatko toisen tarjouksen tullessa luottaa että tulisi kolmas, vielä parempi, vai tyydytkö kakkoseen ? Oma on valintasi eikä valinnoista rankaista, aina tulee uusi mahdollisuus, uusi 1-2-3. Näin se menee. 

Minäpä jatkan pohdiskeluja, tällä hetkellä on pohdiskelu ja testi, onko "kaikki aikanaan" sanonta sittenkään aivan totta. Voiko ajalle milloin asiat tapahtuu asettaa määräajan, olenhan jo vuosia asettanut määräajan rahalle, siihen ja siihen päivään mennessä on oltava tilillä rahaa tuon verran, ja aina raha on ilmaantunut, vaikka usein olen ajatellut että ihme jos tuon saan kasaan.
Yksityisurittäjänä alvit, kirjanpitokustannukset, verot, yelit ja lisäksi omat hlökoht. kulut on maksettava joka kuukausi ja se ei ole pieni summa. Mutta en valita, tunnen kiitollisuutta joka kerta kun maksan laskuni ajallaan, aina ihme tapahtuu ja rahat saan kasaan, kiitos siitä maailmankaikkeudelle ja tietenkin ihanille asiakkailleni.

Kävin pitkästä aikaa kirjastossa, lainasi kirjan "E2 yhdeksän energiatestiä jotka todistavat että ajatuksesi luovat todellisuutesi", sattuikin olemaan tuohon teemaan sopiva. 

Kyllähän me itse luomme omaa elämäämme, ajatukset sanat, teot,  aikamukset, sitä niitämme mitä kylvämme mutta tuo ajan määrääminen, aikataulujen asettaminen on kiehtoja ajatus. Kaikki ei ehkä ole sittenkään "aikanaan" vaan voimme itse määritellä ajan missä ajassa haluamme mitäkin tapahtuvan. Siitä sitten myöhemmin, kunhan olen vähän opiskellut, käytännössä, asiaa tarkemmin.

Vielä jälkikirjoitus tuohon 1-2-3 kaavaan. Tiedän että joku haluaa kumota kaavani sanomalla :" Kyllä minä löysin heti ihanan suhteen eroni jälkeen ja olemme onnellisia yhdessä, olleet jo 2 vuotta!"
Onnittelut hänelle, olet oppinut tuntemaan arvosi jo entisen liittosi aikana, sinua ei ole tarvinnut opettaa.
Mutta mietipä tarkkaan, eikö vaan ykkönen ja kakkonen koettaneet tulla elämääsi, mutta intuitiosi varoitti ja sinä kuuntelit sitä? Et tuhlannut aikaa sellaisen oppimiseen minkä olit jo oppinut...tai sitten elät vielä harhassa etkä ole kuunnellut intuitiotasi, luulet ykköstä kolmoseksi?